Мед Атлант

Прикарпатські поліцейські провели робочу зустріч з представниками Консультативної місії Європейського Союзу

Обидві сторони обговорили подальші кроки у співпраці під час воєнного стану і створення безпекового середовища для громадян на основі пілотних проєктів та міжнародної практики.

Про це пише  Поліція Івано-Франківської області.

Зустріч відбулась сьогодні, 18 серпня в Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківські області. У заході взяли участь заступник начальника обласної поліції Остап Білейчук, начальника сектору міжнародного поліцейського співробітництва Володимир Кузенко, старший радник із правоохоронних питань (Швеція) Майкл Стром, радник-тренер із питань взаємодії поліції з громадою (Голандія) Арнольд Плас та старший радник з питань належного врядування Гете Маркуссен.

Під час робочої зустрічі учасники розглянули питання щодо спеціальної підготовки та роботи зведених загонів з числа поліцейських Прикарпаття на деокупованих територіях. Також акцентовано увагу на реалізації проєкту Національної поліції «Поліцейський офіцер громади» і підрозділу запобігання та протидії насильству в сім’ях.

Полковник поліції Остап Білейчук поінформував іноземних делегатів з особливостями роботи прикарпатських поліцейських під час збройної агресії рф.
«За результатами зустрічі досягнуто домовленості про подальшу співпрацю з представниками КМЄС та поліцією Івано-Франківщини, проведення спеціальних тренінгів та онлайн-семінарів для співробітників поліції», – повідомив Майкл Стром.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...