Мед Атлант

В ОДА розпочався прийом документів для створення Ради з питань ВПО при Івано-Франківській ОВА

З 18 серпня розпочався прийом документів для формування Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Івано-Франківській обласній військовій адміністрації (ОВА).

Стати членом Ради з питань ВПО запрошують:
– внутрішніх переселенців, місцем фактичного проживання яких згідно з довідкою про взяття на облік ВПО є територія Івано-Франківської області, у якій зареєстровано їх останнє задеклароване/зареєстроване місце проживання. В тому числі якщо вони є представниками суб’єктів господарювання, які в установленому законодавством порядку перемістили свої виробничі потужності й активи;
– представників громадських об’єднань, у статутах яких визначено, що їхня діяльність спрямована на забезпечення та захист прав ВПО і реалізацію проєктів на Прикарпатті.
Ви готові стати частиною Ради? Підготуйте невеличкий пакет документів.
Від вас потрібні:
– заява довільної форми;
– документ, що посвідчує особу;
– документ про освіту (за наявності);
– довідка про взяття на облік як ВПО;
– мотиваційний лист, у якому розкрито, чому саме вас слід обрати до складу Ради.
Не забудьте вказати контактну інформацію: номер телефону та адресу електронної пошти (якщо маєте).
Подати документи на участь у відборі можна до 25 серпня 2023 року у паперовій формі на адресу: м. Івано-Франківськ, вул. Леся Курбаса, 2, каб. 12 або в електронній формі (сканкопії) – на e-mail: [email protected]
Нагадаємо, нещодавно Уряд затвердив Положення про Ради з питань ВПО (04.08.2023 № 812). Детальніше про утворення та роботу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб читайте у Постанові КМУ за посиланням:
До складу Ради має входити 18 осіб, 9 з яких – внутрішні переселенці, 6 представників органу, при якому утворено Раду, і 3 представники громадських обʼєднань, які займаються захистом прав ВПО.
Серед основних завдань таких Рад – сприяння соціальному захисту ВПО, їх працевлаштуванню, забезпеченню житлом, надання психосоціальної, медичної та правової допомоги тощо.
Проявіть свою громадянську позицію. Долучайтеся до Ради з питань внутрішньо переміщених осіб.
Виникли запитання? Їх можна поставити контактній особі проєкту Галині Василівні Пасічник за телефоном 096 622 63 36.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...