Мед Атлант

Талановиті діти – гордість родини та майбутнє нашої України!

Аліна Рильчук – зіркова ведуча та модель.

Нещодавно  відбувся 24-й Національний фестиваль моди і таланту «Міні Міс та Містер України 2023» та Всеукраїнський фестиваль «Ukrainian Fashion Kids 2023».

Ведучою стала франківка Аліна Рильчук, яка у свої 9 років успішно провела даний захід з режисером фестивалю «Міні Міс України» Анною Обоянською. Це стало справжнім проривом, адже юна модель отримала запрошення від Президента конкурсу стати головною ведучою фестивалю World Fashion Kids 2023, який відбувся в Італії, місті Піза.

На World Fashion Kids Festival Аліна дебютувала у сукні відомого італійського бренду Dovita Kids та вперше провела захід  англійською мовою та за свій професіоналізм отримала нагороди від  – диплом, кубок та корону.

Дівчинка активно займається моделінгом, журналістикою, танцями, вивчає IT-сферу.

За час навчання в модельній школі ITA MODELS Аліна стала ведучою престижних конкурсів, рекламувала такі бренди як Da Carrol, Miss Nafi, Bagryana, столичні бренди G-Stars Kids та Divchata Art, прикрашала TV екрани й  сіті-лайти нашого міста та столиці.

Тетяна Мосейчук –  маленька Міні Міс України 2023.

Феєричний виступ на сцені конкурсу «Міні Міс України 2023» приніс юній моделі головну перемогу.

Сукня «Червона калина» від дизайнера Єлени Власенко, біла сукня для нагородження від відомої дизайнерки Зоряни Кириленко, вокальний виступ Талант шоу з піснею «Не твоя війна». Свій успіх Тетяна продовжила в Італії на World Kids Fashion Festival, де брала участь у показі колекцій одягу Magil since 1966,Dovita Kids, Andre Tan.

Тетяна навчається в модельній школі ITA Models та Logika IT School, займається танцями в студії Кармен, відвідує вокальну школу Crystal Voice та другий рік бере участь у зйомках для міжнародного журналу Байки.

Зараз дівчинка активно готується достойно представити Україну на престижному міжнарод- ному конкурсі «Little Miss&Mister United World International Festival 2023», що проходитиме в Дубаї вже цієї осені.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...