Мед Атлант

На Франківщині відкрили ще два класи безпеки

Сьогодні в Івано-Франківську в укритті ліцею імені Івана Пулюя відкрили Клас безпеки. Відтепер учні ліцею, тут, у різних зонах матимуть змогу детальніше вивчити правила пожежної безпеки, алгоритм дій при пожежі.

Також дітей навчатимуть правильно поводитися при виявленні вибухонебезпечних предметів; правил надання першої домедичної допомоги, правил дорожнього руху тощо. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС в області.

Сьогодні в класі безпеки педагоги провели вже перший урок, на якому навчали дітей правил безпеки життєдіяльності, яких потрібно дотримуватись у повсякденному житті, щоб не потрапити у небезпеку.

Надалі до проведення уроків безпеки залучатимуть фахівців ДСНС, поліції, військовослужбовців та медиків.

Також сьогодні відкрито перший Клас безпеки у Тисменицькій територіальній громаді, зокрема, у Тисменицькому ліцеї.

Навчальний простір розділено відповідно до методичних рекомендацій.

Приміщення обладнано не лише наочними матеріалами, навчальними макетами небезпечних предметів, тематичними іграми, інформаційними плакатами, посібниками для освітян, а й справжнім бойовим одягом та спорядженням рятувальників.

Перше заняття провели рятувальники. Дітям розповіли правила безпеки, пригадали правила поводження з підозрілими предметами та алгоритм дій під час сигналу «Повітряна тривога», зупинилися більш детально на знаках безпеки та пожежах.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...