Мед Атлант

На Франківщині водії оформили сотню індивідуальних автомобільних номерів

Від початку 2023 року на Івано-Франківщині сто водіїв отримали індивідуальні номерні знаки на авто. Від 7 серпня 2023 року замовити бажані номери можна онлайн. Порівняно з 2022 роком попит на цю послугу виріс.

Про це Суспільному розповів речник регіонального сервісного центру МВС Костянтин Кулак.

“Індивідуальні номерні знаки — це додаток до державних номерних знаків. Ви заходите в електронний кабінет, авторизуєтеся, сплачуєте там необхідні платежі, заповнюєте заявку, яку автоматично опрацьовують. Коли номерний знак виготовлений, обираєте, сервіс доставки — “Новою поштою” чи самі забираєте у Києві. Ви повинні звернутися у сервісний центр і перереєструвати свій автомобіль. В “особливих відмітках” вписують, що цей номерний знак — індивідуальний”, — пояснює Костянтин Кулак.

З його слів, замовити індивідуальний номерний знак можна також в застосунку “Дія”. Окрім того, бажану комбінацію символів можна забронювати.

Послуга коштує 300 грн — перші три літери, 90 грн — подальші літери. Також можливе нанесення емблем. Якщо є установа, вона надає офіційні документи, і тоді можна наносити емблеми. Загалом може бути не більше восьми літер або цифр”, — каже Костянтин Кулак.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...