Мед Атлант

Родині загиблого Героя з Івано-Франківська вручили орден “За мужність” ІІІ ступеня. ФОТО

Батькам та дружині загиблого на війні Героя, молодшого сержанта Андрія Гнипа, вручили орден “За мужність” ІІІ ступеня за виконання завдань у “гарячих” точках Донецької області.

Іванофранківця мобілізували до лав ЗСУ у травні 2022 року, він служив у 27 прикордонному загоні імені героїв Карпатської Січі, повідомила голова ОВА Світлана Онищук.

Побратими про нього згадують як про відважного воїна, який ніколи не уникав складних завдань. Завжди готовий прийти на допомогу, – так Андрія Гнипа характеризують його найрідніші – мама Ірина, тато Іван та дружина Наталія. Кажуть, без вагань залишив усе і відправився до війська, щоби зі зброєю боронити рідну землю.

Загинув Герой 19 жовтня 2022 року внаслідок артилерійського обстрілу противника по українських позиціях в районі населеного пункту Першотравневе, що на Донеччині.

За особисту мужність, самовідданість, виявлені під час захисту суверенітету і територіальної цілісності України, сумлінне служіння українському народові молодшого сержанта Андрія Гнипа навічно зараховано до списку особового складу 27 прикордонного загону імені героїв Карпатської Січі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...