Мед Атлант

Синоптики попереджають про похолодання: де вдарять морози

На поточному тижні над Україною спостерігатиметься поле зниженого тиску, температура знижуватиметься, через що очікуються опади змішаної фази.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

За даними синоптиків, сьогодні у західних та північних областях пройде дощ та мокрий сніг. Температура вночі та вдень становитиме від 2° морозу до 3° тепла. На решті території вдень буде без істотних опадів, а стовпчики термометрів покажуть 3-8°.

“У наступні дві доби в більшості областей сніг, мокрий сніг, на заході та півдні країни – з дощем”, – попереджають фахівці.

За їх даними, температура на Закарпатті, Прикарпатті та у південній частині вночі становитиме близько 0°, вдень 3-8° тепла. На решті території очікується зниження температури вночі до -3…-10°, а вдень до 0…-5°. На північному сході країни вночі температура падатиме до -13…-18°, а вдень буде до -6…-11°.

Яким буде січень 2024 в Україні – прогноз

Синоптики прогнозують, що січень 2024 року в Україні буде теплішим за кліматичну норму на 1,5-2 градуси. Опадів очікується у межах норми, але на сході, у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях їх випаде дещо більше за норму.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...