Мед Атлант

На Запорізькому напрямку поліг Олександр Настащук з Івано-Франківщини

На війні загинув 20-річний захисник України з Коломийщини Олександр Настащук.

Про це повідомив голова Коломийської ТГ Богдан Станіславський.

Олександр Настащук – молодший сержант, командир 2 інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу 75-го окремого батальйону територіальної оборони. Він загинув 22 січня у Запорізькій області внаслідок скиду ворожого боєприпасу з дрона.

Рідні згадують про Олександра як про веселу, добру, чуйну та справедливу людину. Змалечку він ріс справжнім патріотом своєї держави. У Коломиї ходив у дитячий садок №2, а згодом навчався у ліцеї №3. У 2021 році вступив до Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника, щоб вчитись на викладача фізкультури. Однак із початком повномасштабного вторгнення разом зі своїми рідними пішов захищати Україну. Бо щиро любив нашу державу і бачив своє майбутнє у могутній та незалежній Україні.

“Від всієї нашої громади висловлюю щирі співчуття сім’ї, всім близьким та друзям. Це тяжка та непоправна втрата для всіх нас. Світла пам’ять нашому захиснику Олександру Настащуку. Шана і слава йому. Згодом детальніше повідомлю, коли громада зможе попрощатись із воїном”, – йдеться в дописі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...