Мед Атлант

В Івано-Франківську винесли вирок офіцеру СБУ за стрілянину у пивбарі

Івано-Франківський міський суд визнав винним уродженця Улан-Уде, офіцера СБУ Олексія Ш. у грубому порушенні громадського порядку.

За стрілянину у приміщенні пивбару працівнику СБУ присудили 3 роки позбавлення волі, проте замінили реальний термін на 1,5 роки іспитового, пише Zaxid.net.

Як йдеться у вироку суду, який винесли 24 листопада, Олексій Ш. спровокував конфлікт з офіціанткою, яка принесла йому пиво у пластиковому стакані. У справу втрутилися експедитори, що привезли у заклад товар. Один з них побив працівника СБУ і виштовхав на вулицю. Повернувшись у приміщення, Олексій Ш. дістав травматичний пістолет і вистрелив у свого кривдника. Отримавши легку травму, експедитор відібрав в офіцера СБУ зброю, а на місце події викликали поліцію.

У суді Олексій Ш. визнав свою вину, а потерпілий на засідання не з’явився. Розглянувши всі матеріали справи, суддя Олеся Зеленко призначила працівнику СБУ покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. Від відбування призначеного судом покарання Олексія Ш. звільнили з випробувальним строком на 1,5 роки. Також він має сплатити 2,4 тис. грн за проведення судових експертиз.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...