Мед Атлант

Лисецька громада отримала пожежний автомобіль від польських партнерів

Лисецька громада отримала пожежний автомобіль від польських партнерів.

Співпраця між Лисецькою громадою та ґміною Ленчица Республіки Польща триває вже понад п’ять років. За цей період, польські партнери неодноразово допомагали Лисецькій громаді, та Місцевій пожежній охороні, для якої було передано обладнання, спорядження, спеціальний одяг, а також це вже другий пожежний автомобіль, подарований польськими партнерами лисецьким рятувальникам.
Ключі від пожежного автомобіля керівнику Місцевої пожежної охорони вручив війт ґміни Ленчица Яцек Роґожіньскі, разом із депутатами ґміни -Мареком Якубовським та Анджеєм Кшижаняком.
В свою чергу начальник ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області Володимир Чернецький вручив подяки польським партнерам та зазначив, що вже в цьому році на території громади виникло три пожежі, одна – забрала життя людини, тому даний автомобіль дуже потрібний, адже він повнопривідний та здатний перевозити дві тони води, а також він повністю обслужений, та призначений для гасіння пожеж у сільських населених пунктах, що дасть можливість ще оперативніше рятувати людське життя і майно.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...