Мед Атлант

«Потрібне перезавантаження»: Зеленський прокоментував чутки про можливу відставку Залужного

Президент Володимир Зеленський прокоментував інформацію про можливе звільнення головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

За його словами, «однозначно потрібне перезавантаження», але настільки «серйозне», що воно «стосується не однієї людини». Про це Зеленський заявив в інтерв’ю італійському суспільному телеканалу Rai 1.

«Коли ми говоримо про це [перезавантаження], я маю на увазі заміну ряду державних керівників [в уряді], а не тільки в одному секторі, як військо. Я думаю про цю заміну, але тут не можна сказати, що ми замінимо одну людину», — сказав глава держави.

Зеленський додав, що для перемоги «потрібно рухатися в одному напрямку», бути «впевненим у перемозі» та «не падати духом».

«Ми повинні мати правильну позитивну енергію, тому я говорю про перезапуск, заміну. Я маю на увазі щось серйозне, що стосується не однієї людини, а напряму керівництва країни», — пояснив президент.

Напередодні головнокомандувач ЗСУ опублікував статтю, в якій заявив, що проблеми з мобілізацією є серед факторів, які впливають на пошук нових форм застосування війська. Водночас він наголосив, що Україні треба зосередитися на забезпеченні армії високотехнологічними засобами.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...