Мед Атлант

Чемпіонат Іспанії та Німеччини: де гратимуть українські воротарі


Цей сезон був неймовірно вдалим для українського воротаря «Реалу». Але чемпіонат Іспанії скоро добігає кінця, і гравцю доведеться вирішувати — продовжувати виступати за клуб і втратити місце в основі, чи піти, щоб не повертатися на лаву запасних.

Андрій виборов перше місце на позиції голкіпера після травми основного воротаря Тібо Куртуа, яка спіткала бельгійця у серпні минулого року. Окрім того, український футболіст мав за суперника на це місце найдорожчого воротаря світу — Кепу Аррісабалагу. Саме на нього Карло Анчелотті робив ставку, але невдалий виступ останнього в матчі Суперкубка Іспанії схилив шальки терезів на сторону українця. 

Варто зазначити, що це рішення виправдало себе: Лунін провів найкращий сезон у своїй карʼєрі, зігравши 22 матчі загалом в чемпіонаті Іспанії та інших турнірах. 10 з цих ігор він відстояв з «сухими» воротами. 

Але зараз Куртуа йде на поправку та навіть поновив тренування у загальній групі. Тренерський штаб вже заявив, що він може зіграти в 1/4 ЛЧ. Ніхто не приховує, що бельгієць повернеться у стартовий склад «вершкових», тож Луніну доведеться приймати складне рішення. Тим часом DefensaCentral повідомляє, що нібито сам гравець бажає залишитися у складі команди та чекає на нову пропозицію.

Чемпіонат Німеччини: одразу два клуби цікавляться українським воротарем

Продовжуючи тему голкіперів, зазначимо, що увагу німецьких футбольних функціонерів привернув ще один український воротар. За повідомленням порталу Legioners Ua, ним став 16-річний гравець київського «Динамо» Данило Мойсеєв. Чи буде юнак в майбутньому грати за чемпіонат Німеччини — поки що невідомо, але ним серйозно зацікавилися одразу дві команди:

  • «Боруссія» Менхенгладбах;
  • «Герта», яка зараз виступає в Другій Бундеслізі.

Хлопець потрапив на «олівець» скаутів, коли команда проводила благодійне турне в Німеччині.  

Щодо інших трансферних новин, мюнхенська «Баварія» теж цікавиться українцем, а саме захисником лондонського «Арсеналу» Олександром Зінченком. Таким чином команда шукає того, хто замінить Альфонсо Девіса, який влітку покидає клуб. За повідомленнями FootballTransfers, «каноніри» хочуть отримати за гравця 45 млн євро. Але окрім німців, за лівим захисником також стежить ще й «Ньюкасл». 

Чи продовжить Зінченко виступати в АПЛ, чи поїде грати до чемпіонату Німеччини — дізнаємося згодом

Автор ua-football: Олександр Риженко – https://twitter.com/Theryzhenko

Реклама

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...