Мед Атлант

Audi Q7 – шедевр німецького автопрому, який можна придбати в Кореї

Audi Q7 – шедевр німецького автопрому, який можна придбати в Кореї

Німецький кросовер Audi Q7 був представлений ще у 2005 році. Майже за двадцять років автомобіль пройшов декілька модифікацій, що зробило його більш відповідним сучасним вимогам. Якщо купувати оригінальну модель з Німеччини може бути дорого, то доступним варіантом є авто з Кореї. Вони пройшли комплексну перевірку, не мають жодних пошкоджень та несправностей.

Версії Audi Q7 на корейському ринку

Перше покоління кросовера Audi Q7 було розроблене відповідно до іншого німецького автомобіля – Volkswagen Touareg. Машина оснащувалася двигунами на 3 (дизель), 3,6 (бензин) та 4,2 (дизель, бензин) літри. З плином часом модернізації зазнали не тільки технічні характеристики, але й зовнішній вигляд автомобіля, що зробило його унікальним.

Випуск другого оновленого покоління розпочався у 2014 році. Автомобілі мають наступні параметри:

  • бензиновий або дизельний турбомотори на три літри, які видають, відповідно, 333 та 272 кінських сил потужності;

  • розгін до 100 кілометрів на годину за 6,1–6,3 секунди;

  • об’єм багажного відділення – 295 літрів;

  • оснащення цифровим дисплеєм 12,3 дюйма у салоні;

  • перероблений дизайн з радіаторною решіткою та вертикальними ребрами, світлодіодною оптикою та рельєфними боковинами.

Окремої уваги заслуговує модель Audi Q7 e-tron quattro, яка, відповідно до вимог часу, була оснащена електричним двигуном у доповнення до дизельного мотора. Завдяки літій-іонним батареям було зменшено викиди у навколишнє середовище, тому автомобіль став екологічним.

Популярні версії з корейського ринку

Audi Q7 2016

Автомобілі Audi Q7 2016 року та інші версії, які представлені на корейському ринку, можуть відрізнятись від моделей, які поставляються в Європу та США. Модель 2016 року випуску оснащена 3-літровим дизельним двигуном, коробкою-автомат та цілим комплексом сучасних рішень. Серед них можна виокремити круїз-контроль, старт-ключ, бездротовий дверний замок, вбудований навігатор та інше.

Доставлення автомобіля з Південної Кореї до України здійснюється за перевіреною роками схемою. Покупець не вносить жодних додаткових платежів – до вартості вже включене розмитнення, страхування та інші перевірки. Навіть уживана модель з пробігом понад 100 тисяч кілометрів залишається привабливим рішенням, адже завдяки технічному оснащенню автомобіль Audi Q7 має тривалий термін експлуатації.

Нові моделі Audi Q7

Останнім часом німецький виробник активно інтегрує сучасні електричні технології. Audi Q7 2020 року пройшла суттєве оновлення, а у версії e-tron quattro додано електродвигун та акумуляторну батарею. Завдяки цьому викиди СО2 були мінімізовані до 48–50 грамів на кілометр подоланого шляху, при цьому автомобіль може розвинути швидкість до 225 км/год, подолати 56 км на одному електромоторі.

Автомобільний концерн Audi продовжує оновлення модельної лінійки, тому в майбутньому можна очікувати повністю електричної машини відповідно до сучасних тенденцій. Однак детальне продумування кожної моделі дозволяє у 2024 році без проблем використовувати розробки першого та другого покоління.

Audi Q7

На корейському ринку ви можете знайти Audi Q7 у різних модифікаціях та версіях з дизельними, бензиновими двигунами або з електричною батареєю. Тому кожен може підібрати для себе модель відповідно до особистих потреб та ефективно використовувати її протягом багатьох років. Вживані авто мало поступаються новеньким моделям та доступні для споживачів, які бажають отримати хорошу машину не за всі гроші світу.

Реклама

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...