Мед Атлант

Компанія blago стала першою та єдиною компанією в Івано-Франківській області, яка отримала акредитацію банків у програмі «єОселя»

Перелік новозбудованого житла доступного для придбання в іпотеку став більшим завдяки проєктам компанії blago. До списку первинної нерухомості додався популярний у місті житловий комплекс «Family Plaza» та вже підписано меморандум з банками «Укргазбанк» та «Ощадбанк» про кредитування по «єОселя» найбільшого житлового району міста  «Manhattan UP». На сьогодні це перші та поки єдині новобудови в Івано-Франківській області, які отримали акредитацію та вже доступні для кредитування сімям з усієї України.

Житловий комплекс «Family Plaza» знаходиться на вул. Ю. Пелеша, за 10 хвилин до ратуші. ЖК має зелений просторий двір з майданчиками та алеями, підземний паркінгвласну інфраструктуру з комерційними приміщеннями та зручності для мешканців.

«Manhattan UP» розташований на вул. Левицького, недалеко від міського озера. Житловий район складатиметься з 6 кварталів, кожен з яких матиме свій двір, підземний паркінг, алеї з фонтанами та зелені тераси із зонами барбекю. Особливістю цього житлового комплексу є басейн на даху будинку, який blago планує реалізувати в кожному з кварталів.

Також компанія blago пропонує купити в пільгову іпотеку вторинне житло серед новобудов зданих в експлуатацію. На сьогодні це три ЖК: готові секції «Family Plaza», «Comfort Park» та «Паркова Алея».

Усього в Україні в програмі «єОселя» на нерухомість на стадії будівництва акредитовано 31 забудовник та 71 житловий комплекс, 2 з них від компанії blago – це «Family Plaza» та «Manhattan UP».

Від початку дії програми «єОселя» вже видано кредитів на загальну суму 13060 млн грн. За цей час житло придбали 8495 українських родин, з яких 5137 військовослужбовців, 803 педагогів, 739 медиків, 143 науковців, 121 ВПО, 71 ветеран та 1481 інших громадян.

Які можливості «єОселя»? Програма «єОселя» є найвигідніша програма іпотечного кредитування, яка дає змогу придбати житло в кредит терміном на 20 років під найнижчу відсоткову ставку:

  •  3% для пільгових категорій: військовослужбовці-контрактники ЗСУ, працівники сектору безпеки та оборони, медпрацівники, педагоги, науковці;
  • 7% для всіх інших.

Умови державної програми «єОселя»:

  • Мінімальний початковий внесок – 20% для житла зданого в експлуатацію та 30% для квартир на стадії будівництва.
  • Класичний графік погашення кредиту: сума щомісячного платежу поступово знижується.

Платіж за тілом кредиту не змінюється протягом усього часу, відсотки на залишок заборгованості щомісяця зменшуються.

За час дії «єОселя» компанія blago продала понад 120 квартир за цією програмою та має досвід успішного оформлення.

Переглянути квартири в рамках «єОселі» можна на сайті blago:

https://blagodeveloper.com/

Реклама

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...