Мед Атлант

СБУ Прикарпаття повідомила про підозру двом зрадникам з ЛНР

СБУ повідомила про заочну підозру ексохоронцю Захарченка та начальниці топогеодезичної служби артилерійської бригади «лнр». Служба безпеки зібрала докази злочинної діяльності бойовика з Донецька та учасниці незаконних збройних формувань із Луганська. Розслідування проходитиме в Івано-Франківській області.

Про це повідомило СБУ в Івано-Франківській області.
За даними слідства, вони були безпосередніми учасниками російської агресії починаючи з 2014 року. Зокрема, бойовик із Донецька з позивним «Десант» за рік дослужився до заступника начальника штабу т. зв. «оперативно-тактичного командування «Донецьк».
Він отримав близько десятка нагород і відзнак від російського режиму, серед яких дві «за бойові заслуги» та «битва за Савур-Могилу».
Інша фігурантка – мешканка Луганська, у 2014 році брала участь у масових антиукраїнських заворушеннях в обласному центрі. Жінку одразу призначили на посаду начальника топогеодезичної служби штабу бригади. Фігурантка забезпечувала визначення координат цілей для завдавання ударів, планування дій артилерійських підрозділів в районі вогневих позицій.
На них очікує позбавлення волі на строк від 12 до 15 років. Розслідування проводить СБУ в Івано-Франківській області. Процесуальне керівництво здійснює Івано-Франківська обласна прокуратура.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...