Мед Атлант

«Ми живемо в епоху миттєвого кліку»: у Франківську відкрили виставку картин Романа Бончука

9 квітня у Музеї мистецтв Прикарпаття відкрили виставку картин Романа Бончука під назвою “Клік”.

За словами автора, проєкт «Клік” важливий для розуміння суспільством як швидко ми рухаємось вперед. Ми живемо в епоху миттєвого кліку – фотографуємо й переходимо далі. Проте, важливо зафіксувати цей момент, щоб зрозуміти наш перехід до нових технологій та змін в житті. Проєкт “Клік” спробує зафіксувати ці зміни та відобразити їх в контексті наших звичайних подій та явищ.

“Картини виконані в моїй особистій техніці, з часом їй дадуть назву. В картинах поєднано дуже багато різних технік таких як: пресіонізм, постмодернізм, експресіонізм і частково це фундаментальні жанри. Тут мікс всього для того, щоб було цікаво споглядати, щоб живопис не був нудним і люди не дивились на це як на прості постери, “- каже художник Роман Бончук.

На виставці представлено два десятки робіт автора. У Франківську виставка буде експонуватись до кінця квітня, а влітку її представлять у Києві, там планують показати понад 200 робіт.

Роман Бончук каже, що в цих картинах спробував зробити зріз сучасного інформаційного поля для того, аби люди зрозуміли, що справжнє життя поряд і його треба проживати.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...