Мед Атлант

«Акріс Захід» вітає Галицьку громаду з Великоднем!

За традицією «Акріс Захід», яка входить в групу компаній AST, дарує своїм партнерам-пайовикам продуктові набори до великодніх свят. «Багатий кошик» – саме так називають набір з 10 корисних і смачних продуктів харчування, який цьогоріч передали до рук власників земельних ділянок, орендованих «Акріс Захід» на Івано-Франківщині.

«Ми в «Акріс Захід» завжди ретельно підходимо до соціального напрямку діяльності в регіонах роботи компанії. Крім щорічних соціальних проектів, що реалізуються в громадах, намагаємось підтримати наших безпосередніх партнерів – пайовиків, що довірили нам в обробіток свою землю. За традицією, намагаємось порадувати їх в передсвяткові дні. Цьогоріч наша команда вирішила закупити набір з 6 найнеобхідніших круп, а також олії, зеленого горошку та кукурудзи, який ми видаємо всім пайовикам, котрі переуклали угоди оренди з «Акріс Захід» та  цінують доброчесне партнерство з компанією. Продуктовий набір повністю відповідає потребам родин саме напередодні великодніх свят. Це дозволяє значно зекономити та гроші на закупівлю потрібних родині продуктів», – наголошує Олег Сомюк, керівник відділу землевпорядкування «Акріс Захід».

До кінця квітня команда «Акріс Захід»  адресно доставила усім пайовикам-партнерам у межах колишніх Галицького, Тлумацького та Тисменицького районів Івано-Франківської області та Монастириської громади, що на Тернопільщині, 5000 продуктових наборів на загальну суму 1,5 млн. грн.

Такі презенти призначені тим пайовикам, що переуклали угоди оренди і залишаються партнерами компанії «Акріс Захід» на наступні 7 років.

«Ми з повагою ставимося до кожного нашого партнера і, відповідно, розраховуємо на те, що наші партнери будуть з повагою ставитися до нас. Адже цей бізнес будується на взаємності в усьому. Цього року ми переуклали понад 95% угод оренди землі з пайовиками на взаємовигідних умовах, в тому числі коштом «Акріс Захід» оформили близько 1000 спадкових паїв. За цю довіру ми щиро дякуємо і всіляко її заохочуємо завдяки соціальним проектам та нашою участю в усіх ініціативах громад Івано-Франківщини. Зокрема, торік ми під тримали наших військових і спрямували на допомогу ЗСУ  понад 1,5 млн  грн», – розповідає Олег Сомюк.

В переддень Світлого Христового Воскресіння «Акріс Захід» бажає всім здоров’я, добробуту і віри в перемогу сил світла над темрявою!

Нагадаємо, що група компаній «AST» – сучасний український агровиробник, який успішно працює на аграрному ринку з 1996 року. Компанія є одним з найбільших виробників високоякісної сої в Україні та ЄС, а також входить в топ-10 провідних агрохолдингів за обсягами виробництва кукурудзи.  AST оперує як товаровиробник на земельному банку обсягом 150 тисяч гектарів у 8 областях України: Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Київській, Житомирській, Чернігівській та Рівненській. В управлінні компанії 6 розвинутих елеваторних комплексів.

Реклама

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...