Мед Атлант

На Прикарпатті поліція розпочала кримінальне провадження через ДТП: 17-річна дівчина в реанімації

9 квітня, близько 14 години у селі Радча Тисменицького району трапилося зіткнення мотоцикла та автомобіля Volkswagen Golf II.

Наразі слідство з’ясовує, за яких обставин та через чию помилку, зазнала тяжких травм  17-річна дівчина, пише МІСТО за інформацією відділу управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області.

На місці події працівники поліції встановили, що 20-річний місцевий мешканець, через невірно обрану безпечну швидкість руху не впорався з керуванням мотоцикла Suzuki.  Виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем.

За кермом машини перебував 25-річний односельчанин. Внаслідок ДТП мотоцикліст  отримав незначні ушкодження руки, а от його пасажирка потрапила до реанімаційного відділення. У дівчини діагностовано забій головного мозку та політравму.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження.

Водночас працівники поліції наголошують на необхідності дотримання Правил дорожнього руху мотоциклістами.

Закликають  їх бути уважними, обережними, керувати транспортом тільки після досягнення відповідного віку та отримавши посвідчення водія.

За жодних обставин, не сідати за кермо в стані алкогольного сп’яніння і без належного екіпірування.

Читайте також: Як захистити своїх дітей від ДТП: поліціянти запрошують дошкільнят та їхніх батьків повторити правила безпечної поведінки на дорозі

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...