Мед Атлант

Розгляд судової справи по франківському спиртзаводу у Верховному суді перенесли

Вчора, 13 вересня, у Верховному суді України мав відбутися розгляд справи Івано-Франківського спиртзаводу “Княгинин”. На виграші у Львівському апеляційному суді, судові розбірки між ліквідаторами і працівниками підприємства не припинилися. Ліквідатор подав касаційну скаргу до Верховного суду.

Нагадаємо, напередодні Львівський апеляційний суд скасував ліквідацію підприємства.

Як розповідає директор заводу Зінаїда Гаргат, про те, що у Верховному суді мають розглядати справу заводу, вона дізналася лише в понеділок, за два два дні до процесу. Як пояснює Гаргат, в єдиному реєстрі судових рішень касаційна скарга з’явилася 11 вересня, проте суд прийняв таке рішення ще 4 числа.

Через це правозахисники сторони, що виступає проти ліквідаціх заводу, клопотали в суді переести розгляд справи, посилаючись на те, що вони не встигли ознайомитися з матеріалами справи.

У касаційних скаргах ліквідатори не навели жодного спростування і аргументів, чому, на їхню думку, Львівський апеляційний суд прийняв неправомірне рішення, просто продовжують наполягати, що треба ліквідовувати підприємство, мотивуючи це тим, що суд Івано-Франківська виніс таку постанову, – каже Гаргат.

Розгляд справи перенесли на 27 вересня.

Працівники спиртзаводу неодноразово пікетували обласну адміністрацію, мерію, поліцію з вимогою втрутитися в ситуацію щодо заводу. За словами працівників, їх не пускають на робочі місця невідомі люди, які представляються приватною охоронною фірмою, на підприємстві присутня також значна заборгованість по зарплаті. Люди неодноразово перекривали дороги в місті, проте поки гостре питання залишається невирішиним.

До теми: Невідомі вантажівки і контрафактна горілка: у Франківську працівники спиртзаводу вкотре викликали поліцію до підприємства

Буде кров. Працівники спиртзаводу пригрозили головному поліціянту Прикарпаття і перекрили дорогу. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...