Мед Атлант

Мета візиту Генерального прокурора України до Івано-Франківська залишиться в таємниці

Генеральний прокурор України Юрій Луценко не зможе сьогодні зустрітися з журналістами через начебто затримку у Закарпатській області.

Як МІСТО писало, вчора зранку Юрій Луценко зустрівся з науковцями Івано-Франківського національного технічного університетут нафти і газу. Генпрокурор відвідав Геологічний музей та наукове містечко “Нова енергія” разом з ректором університету та головою облдержадміністрації. Додамо, що журналістів на зустріч генпрокурора з керівництвом університету не впустили, аргументуючи тим, що це приватна зустріч.

Зазначимо, що зустріч з представниками засобів масової інформації була запланована на сьогодні у приміщенні прокуратури Івано-Франківської області. Втім, за останньою інформацією, зустріч не відбудеться через робочу затримку в Закарпатській області, тому досі невідомо яка була мета вчорашнього візиту Генерального прокурора до Івано-Франківська.

До слова, працівники місцевого спиртзаводу, яких не впускають на робочі місця, вже готувалися до зустрічі з прокурором і планували організувати мітинг, щоб привернути його увагу.

Читайте також: Відомий економіст поскаржився, що кортеж Луценка порушив правила дорожнього руху у Франківську

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...