Мед Атлант

Депутати підняли зарплати меру та його заступникам

Сьогодні, 15 грудня, на пленарному засіданні чергової 17-ї сесії Івано-Франківської міської ради депутати проголосували за надбавку до заробітної плати, матеріальні допомоги та преміювання міського голови, секретаря міської ради, заступників міського голови та керуючого справами виконкому міської ради.

Тож міська рада вирішила встановити з 2 січня 2018 року міському голові, секретарю, заступникам міського голови та керуючому справами виконкому міської ради надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 50% посадового окладу, пише “Галицький кореспондент”.

Також їм надаватимуть матеріальну допомогу в розмірах середньомісячної заробітної плати і преміювати їх за результатами праці, а також з нагоди державних та професійних свят.

Окрім того, кожного місяця міському голові, секретарю, заступникам міського голови та керуючому справами виконкому нараховуватимуть щомісячні премії у максимальному розмірі.

Міський голова Руслан Марцінків та секретар міської ради Оксана Савчук зачитали заяву, що не беруть участі в розгляді та голосуванні цього питання для уникнення конфлікту інтересів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...