Мед Атлант

Поліцейські затримали прикарпатця, який викрав елітний алкоголь

До Калуського відділу поліції звернулася керуюча одного із місцевих супермаркетів із повідомленням, що з крамниці невідома особа викрала дві пляшки віскі, вартістю близько 700 гривень.

Отримавши повідомлення правоохоронці виїхали на місце події та задокументували факт вчинення крадіжки. В ході проведення розшукових заходів та завдяки перегляду камер відео спостереження поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 43-річний місцевий мешканець, інформують у прес-службі ГУНП в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалося, зловмисник скористався тим, що продавець відволікся на інших покупців, непомітно поцупив дві пляшки віскі та з місця події втік.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті зловмисникові загрожує покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також: Туркмена, підозрюваного у вбивстві студентки, судитимуть і триматимуть під вартою. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...