Мед Атлант

У середмісті Франківська облаштують автомийку

Сьогодні, 28 березня, в Івано-Франківській міській раді відбувся аукціон на право оренди двох земельних ділянок. Одна із ділянок призначена для будівництва автомийки у центрі міста.

Борються за землю близько десятка підприємців. Земельна ділянка розташована по вулиці Незалежності, поруч АГЗС, загальною площею 0,1 га.  Ділянка відноситься до категорії земель громадської забудови. Її цільове призначення — будівництво та обслуговування будівель ринкової інфраструктури.

Згідно вимог, на даній землі влаштують автомийку. Переможець, який запропонує найвищу ціну за землю, отримає право її оренди на 5 років. Ціна винайму за один рік стартувала з 50 010 гривень. Переможцем став учасник торгів, який запропонував орендувати територію за 790 158  гривень на рік.

Такою ціною можливість облаштувати мийку автомобілів отримав учасник торгів під №6 пан Богдан.  Кошти за оренду земельної ділянки йтимуть в міську казну.

На земельному аукціоні був присутній й депутат міської ради Віталій Мерінов. Народний обранець запевняє, що особисто слідкуватиме, чи гроші орендаря підуть у бюджет міста.

Сума за яку погодились орендувати космічна. Це майже 2,5 тисяч доларів у місяць, а таку ділянку можна винайняти за значно нижчу ціну, — каже Мерінов.

Також сьогодні відбудеться торг за територію площею 0,1 га по вулиці Івасюка.

Читайте також: Харківська фірма на Позитроні збудує спортивний майданчик

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...