Мед Атлант

На Снятинщині начальник підприємства викрав понад 200 літрів палива

Снятинський районний суд Івано-Франківської області виніс вирок чоловіку, який вчинив привласнення та розтрату чужого майна.

Овинувачений, працюючи на посаді начальника дільниці ТОВ “Птахофабрика Снятинська Нова”, захотів з метою збагачення, викрасти пальне на АЗС, яка розташована на території підприємства.
Він злив 220 літрів дизпалива, які залив у 11 пластикових каністр. Після цього він 7 каністр передав знайомому, а 3 каністри із дизпаливом продав невідомій особі.

Цими діями, обвинувачений здійснив привласнення та розтрату тимчасово ввіреного йому майна, чим завдав ТОВ “Птахофабрика Снятинська Нова” матеріальної шкоди на загальну суму 4978,60 гривень,- йдеться в справі.

Між обвинуваченим та представником потерпілої особи ТОВ “Птахофабрика Снятинська Нова” була укладена угода про примирення відповідно до вимог ст. 469 КПК України.

Також суд призначив покарання у виді штрафу.

Визнати винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 191 КК України та призначити узгоджене сторонами покарання за ч. 1ст. 191 КК України – у виді штрафу у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

Нагадаємо, що у Франківську поліцейські затримали чоловіка, який хотів пограбувати бібліотеку.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...