Мед Атлант

Пацієнти з місцевої психлікарні втекли через вікно

Сьогодні, 18 серпня, в обідній час з обласного психоневрологічного диспансеру, знаходиться у с. Чукалівка, втекли пацієнти. В Івано-Франківську оголосили план «Перехоплення».

Як повідомив на своїй офіційній сторінці начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Віктор Шкутов, троє пацієнтів втекло через вікно на другому поверсі.

Чоловіки відкрили його за допомогою саморобного пристрою.

Утікач, щодо якого судом постановлено ухвалу про застосування примусових заходів медичного характеру за злочин, передбачений ч.1 ст.115 ККУ (Умисне вбивство) співмешканки, вчинений у серпні 2015 року, житель Коломийського району розшуканий. Пошукові заходи ще двох пацієнтів закладу – 39-річного мешканця Рожнятівського району та 31-річного хворого із Снятинського району тривають.

Правоохоронці зазначають, що розшукувані пацієнти не є небезпечні.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ст. 394 Кримінального кодексу України (Втеча зі спеціалізованого лікувального закладу). Триває слідство.

Також цього дня, втечу надумав ще один пацієнт, якого батько вранці лише привіз у  лікарню.  І той не встиг поступити в лікарню, як одразу втік. Проте, дуже швидко його знайшов батько.

Натомість у приймальні психлікарні журналісту МІСТА стверджували, що  в них всі пацієнти на місці.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...