Мед Атлант

Заступник начальника поліції Прикарпаття вирушив у зону АТО. ФОТО

Відповідно до доручення Національної поліції України заступник начальника прикарпатської поліції Василь Кіцелюк перевірив за місцем дислокації несення служби правоохоронців з Прикарпаття в зоні проведення антитерористичної операції.

Прибув правоохоронець у м. Маріуполь Донецької області щодо готовності підрозділів до виконання завдань у осінньо-зимовий період. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Зокрема, Василь Мирославович перевірив рівень матеріально-технічного забезпечення зведеного загону прикарпатських поліцейських, а також ознайомився з соціально-побутовим облаштуванням.
Крім того, поспілкувався із 10 новопризначеними цього року нашими працівниками поліції, які зараз проходять стажування у Лівобережному відділенні поліції Центрального ВП ГУНП в Донецькій області, при цьому забезпечили їх зимовим форменним одягом.

У підсумку перевірки Василь Кіцелюк відзначив, що виявлені недоліки були усунені тож, прикарпатці забезпечені усім необхідним та готові до виконання поставлених завдань у осінньо-зимовий період у зоні проведення антитерористичної операції.

Читайте також: Катування і знущання. На Прикарпатті четвертий рік судять хлопця за жорстоке вбивство. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...