Мед Атлант

У Франківську на Коновальця біля будинку зрубують дерева: мешканці проти. ФОТО / ВІДЕО

Жителі Івано-Франківська скаржаться на зріз дерев на вулиці Коновальця. У департаменті житлової, комунальної політики та благоустрою кажуть, що це роблять законно.

У спільноті “Комуналка ІФ” небайдужі користувачі виклали відео, де показано, як на вулиці Коновальця, 32 зрізають дерева.

Люди схаменіться! Не зрубуйте дерева, особливо зимою! Санітарну чистку робіть, але не нищіть зелені насадження, чим будете дихати??? Центр міста, вул Коновальця 32, хто дає такі дозволи?Невже в міськвиконкомі працюють неадекватні??? Чи посадили вони хоч одне дерево???Телевізійна вежа поруч,радіація,хто захистить,як не дерева????… – зазначила у спільноті Лілія Сковрон.

Михайло Смушак розповів МІСТУ, що зрізання дерев здійснюється законно. Дві берези зрізають через звернення мешканців цього будинку. Дерева перебували в аварійному стані, є відповідний акт комісійного обстеження – берези  несли загрозу мешканцям будинку.

 

Зрізка двох дерев за цією адресою проводилась на підставі акту комісійного обстеження (з підписами всіх членів відповідної комісії по обстеженню дерев) згідно звернення громадян в ЦНАП, роботи проводить ДЖКП, – зазначила у коментарях Вікторія Дротянко.

Люди схаменіться!Не зрубуйте дерева,особливо зимою!Санітарну чистку робіть,але не нищіть зелені насадження,чим будете дихати???Центр міста,вул Коновальця 32,хто дає такі дозволи?Невже в міськвиконкомі працюють неадекватні???Чи посадили вони хоч одне дерево???Телевізійна вежа поруч,радіація,хто захистить,як не дерева????…

Опубліковано Лілією Сковрон Середа, 23 січня 2019 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...