Мед Атлант

До Укрзалізниці надійдуть вагони з суцільним шумоізоляційним покриттям для підлоги

Укрзалізниця отримає 40 нових вагонів: замість звичних червоних доріжок там буде  суцільне шумоізоляційне покриття для підлоги.

Про це повідомив у Facebook Євген Кравцов.

Перші вагони надійдуть уже цього місяця.

Чому не робили це раніше і не міняємо килими одразу у всіх вагонах? Бо ціна чимала. Але перші 10 вагонів (повноцінний склад нового поїзда) отримаємо вже у березні. Там, до речі, є ще кілька новинок. Виробнику ми прописали нові технічні умови. Тож будемо чекати на зворотний зв’язок від пасажирів, – зазначив Євген Кравцов.

Де червоні килими? В минулому. Проанонсую гарні новини: цього року з заводу ми отримаємо 40 нових вагонів. Вони будуть без звичних різнокольорових доріжок і розкритикованого пасажирами лінолеуму. Замість них – суцільне шумоізоляційне покриття для підлоги. Чому не робили це раніше і не міняємо килими одразу у всіх вагонах? Бо ціна чимала. Але перші 10 вагонів (повноцінний склад нового поїзда) отримаємо вже у березні. Там, до речі, є ще кілька новинок. Виробнику ми прописали нові технічні умови. Тож будемо чекати на зворотний зв’язок від пасажирів.

Опубліковано Євгеном Кравцовим Вівторок, 5 березня 2019 р.

В Укрзалізниці назвали плановану заміну підлогового покриття у вагонах “антикилимовою операцією”.

Світлина від Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia.

Читайте також: Чай за 10 грн., постільна білизна за 50 грн.: Укрзалізниця підвищила ціни.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...