Мед Атлант

У Франківську пройде незвичний музичний перформанс у котельні

11 липня в Івано-Франківську пройде незвичний музичний перформанс.

Про це повідомила у Facebook кінорежисерка Надія Парфан. Дійство – музично-просторовий перфоманс “Гімн Теплокомуненерго”. Виконає його хор працівників ДМП “Івано-Франківськ теплокомуненерго” всередині найбільшої в місті теплової котельні з чотирма гігантськими тепловими котлами.

Чекаємо вас за адресою Індустріальна, 34 (це 10-15 хвилин пішки від центру міста). Вхід вільний, тільки треба попередньо зареєструватися. Вся пригода відбувається у співпраці зі сміливим кураторським колектовом “Сеанс Міського Сканування / City Scanning Session”. Нею ми відкриваємо цьогорічний фестиваль, присвяченій темі майбутнього ручної праці. Приходьте і приїздіть! – написала пані Надія.

Текст і музика “Гімну Теплокомуненерго” були написані у 2016 році під час розробки сценарію фільму “Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго / Heat Singers”, однак до фінального монтажу стрічки композиція не увійшла.

Музику написали Роман Григорів та Ілля Разумейко.

Хоровий твір оспівує самозречену працю комунальників, які забезпечують базову життєдіяльність міста попри важкі умови роботи та перманентну кризу комунального господарства”, – кажуть творці проекту.

Початок о 18:00, реєстрація обов’язкова: http://bit.ly/2Jjfmw4.

Фото: Andrii Sydoruk.

Читайте також: Завершилися зйомки фільму “Віддана”, події якого відбуваються у Станиславові початку минулого століття.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...