Мед Атлант

У Креховицькій гімназії відремонтували коридор та клас для першачків

У Креховицькій гімназії капітально відремонтували коридор на першому поверсі та клас для першачків.

В умовах сучасного освітнього простору навчатимуться першокласники і Креховицької гімназії. Клас для наймолодших школяриків – це яскрава і затишна кімната, де навчання справді схоже на захоплюючу мандрівку країною знань. У приміщенні оновили стіни, стелю, підлогу вистелили ламінатом, замінили батареї, проводку та старе освітлення на лед-світильники, а стіни розфарбували відповідно до вимог нового освітнього середовища НУШ, інформує пресслужба Брошнів-Осадської ОТГ.

А також цьогоріч завершено капітальний ремонт коридору гімназії на першому поверсі. Минулого року демонтували стару прогнилу підлогу, залили стяжку і виклали плитку. А цього літа оновили та розфарбували стіни, стелю. Відремонтували старі сходи, що ведуть на другий поверх, та встановили поручні із нержавіючої сталі, замінили усі двері у коридорі.

Капітально відремонтували вхідні старі потріскані сходи, що ведуть до головного входу гімназії.

Також з місцевого бюджету було виділено кошти на будівельні матеріали, а батьки та працівники гімназії власними силами побілили стіни та пофарбували підлогу у класних кімнатах. Голова Брошнів-Осадської ОТГ Назарій Іванів дякує батькам, і колективу гімназії за працю вкладену в поточні ремонтні роботи.

Для Креховицької гімназії закуплено 6 комп’ютерів та комп’ютерні столи, комплект меблів для учнів старших класів, дидактичне обладнання та шафки і контейнери для його зберігання, килимки, безкаркасне крісло для зони відпочинку першокласників, телевізор, ноутбук, 20 одномісних парт і стільців, спортивний інвентар. Перелічене вдалося реалізувати та придбати за кошти державного бюджету, обласного бюджету та бюджету ОТГ.

Читайте також: У Коломиї урочисто відкрили католицьку школу-садок ім. св. Папи Івана Павла ІІ. ФОТО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...