Мед Атлант

В Коломиї відновлюють вакцинацію дітей

Поки що не існує вакцини проти COVID-19. Окрім коронавірусу, ми постійно ризикуємо захворіти іншими небезпечними інфекціями, такими як кір, дифтерія, гепатит В. Але є хороша новина: ці захворювання можна попередити вакцинацією.

Тому в КНП КМР ” Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги” відновлюють проведення вакцинації дітей від 10 інфекцій та від двох інфекцій дорослих.

З 28 квітня по будням з 8-00 до 10-00 в кожній амбулаторії центру створюються умови і буде проводитись виключно вакцинація.
З 10 години амбулаторії працюватимуть в звичайному режимі.

Ваш лікар знає, яку вакцину і в які терміни ви чи ваша дитина потребуєте. Тому очікуйте дзвінка із запрошенням або нагадайте про себе своєму лікарю, зателефонувавши йому.
Лікар визначить дату і час вашого індивідуального візиту.
Ми піклуємось про вас!
Вакциновані – значить захищені!
Р. S. Ми дотримуємось всіх вимог інфекційного контролю в наших амбулаторіях. Плануючі візит до нас, не забувайте про одягнути маску, – повідомляють на сторінці Центру.

Поки що не існує вакцини проти COVID-19. Окрім коронавірусу, ми постійно ризикуємо захворіти іншими небезпечними інфекціями, такими як кір, дифтерія, гепатит В. Але є хороша новина: ці захворювання можна попередити вакцинацією.Тому ми відновлюємо проведення вакцинації дітей від 10 інфекцій та від двох інфекцій дорослих. З 28 квітня по будням з 8-00 до 10-00 в кожній амбулаторії нашого центру створюються умови і буде проводитись виключно вакцинація.З 10 години амбулаторії працюватимуть в звичайному режимі.Ваш лікар знає, яку вакцину і в які терміни ви чи ваша дитина потребуєте. Тому очікуйте дзвінка із запрошенням або нагадайте про себе своєму лікарю, зателефонувавши йому.Лікар визначить дату і час вашого індивідуального візиту.Ми піклуємось про вас!Вакциновані – значить захищені!Р. S. Ми дотримуємось всіх вимог інфекційного контролю в наших амбулаторіях. Плануючі візит до нас, не забувайте про одягнути маску.#вакцинадіє #залишайсявдома #абивибулиздорові

Опубліковано КНП КМР " Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Понеділок, 27 квітня 2020 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...