Мед Атлант

В одному з сіл на Богородчанщині створюють Молодіжний простір

Сьогодні, 14 травня, Неприбуткова громадська організація “У ногу з часом” разом із молодими людьми Міжгір’я почали ремонтні робити у приміщенні сільського клубу.

Ремонт почали робити у рамках реалізації проекту по створенні Інформаційно-генераційної платформи YouProject.

Спільними зусиллями нам вдалося чимало! А головне, що ми побачили величезне бажання молоді щось робити та змінювати себе, своє село!!!! Ми побачили як загорілися їхні очі, почули скільки прекрасних ідеї є в їхніх головах, щоб змінювати життя села та громади на краще!
Щиро дякуємо усім, хто сьогодні знайшов час та можливість долучитися до нас!!!! До скорої зустрічі, – повідомляють на сторінці Неприбуткової громадської організації “У ногу з часом”.

Техніку та обладнання фінансує програма Програма DOBRE таЦентр Політичних Студій.

Керівник ГО розповіла журналістам видання МІСТО, що це місце створювали з думкою про людей, які прагнуть щось змінити у своїй громаді.

В майбутньому це стане місцем, де зможуть збиратися молоді люди, які будуть працювати над розвитком свого села та громади в цілому. Дуже дякуємо представникам програми “Добре” та “Центру політичних студій”. Без них не було б нічого, – керівник ГО Любов Стефінів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...