Мед Атлант

Окупанти на Донбасі 20 разів порушили “тишу”: двоє бійців отримали поранення

Від початку доби російські окупанти 20 разів порушили режим тиші. Поранено двох українських військовослужбовців.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об’єднаних сил у Facebook.

Сьогодні збройні формування Російської Федерації 20 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення артилерійські системи калібру 152 мм і 122 мм, 120- та 82-мм міномети, а також озброєння БМП, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю, – йдеться в повідомленні.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування “Північ” неподалік населеного пункту Оріхове противник застосував артилерійські системи калібру 122 мм, міномети 120-го калібру та стрілецьку зброю.

Українських бійців поблизу Хутора Вільний ворог обстріляв з артилерійських систем калібру 152 мм та 122 мм, а також мінометів різних калібрів. Пізніше загарбники використали проти українських воїнів станкові та ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення. Їх оперативно доставлено до лікувальних закладів та надається необхідна медична допомога, – поінформували в штабі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...