Мед Атлант

На Франківщині трагічно загинув ексначальник Головного управління МНС області Микола Джумаджук

21 червня 2020 року трагічно пішов з життя колишній начальник Головного управління МНС України в Івано-Франківській області, генерал-майор служби цивільного захисту Микола Джумаджук.

Микола Васильович народився 14 листопада 1971 року в селищі Ворохта, інформує пресслужба Управління ДСНС області.

Закінчив Львівське пожежно-технічне училище, де навчався за спеціальністю «Протипожежна техніка та безпека». Згодом продовжив навчання у Харківському інституті пожежної безпеки, який закінчив у 1999 році.

Понад 20 років присвятив порятунку життя людей. У вересні 1992 року став начальником караулу 13-ї самостійної державної пожежної частини Яремча. 

5 лютого 2008 року став начальником Головного управління МНС в Івано-Франківській області. У 2010 році на цій посаді його змінив Володимир Чернецький.

На час його керівництва варто згадати паводок на заході України — стихійне лихо, що сталося влітку 2008 року через інтенсивні грозові дощі. Тоді, внаслідок сильних злив, рятувальники надавали допомогу на території області. У ці дні головний рятувальник Прикарпаття перебував у всіх критичних місцях та допомагав рятувати людей. У пам’яті всіх, хто знав і працював разом зі Миколою Васильовичем, він залишиться висококваліфікованим фахівцем, мудрим керівником, хорошим другом. Відхід у вічність близької людини є невимовно тяжким випробуванням для рідних і близьких покійного, тож у ці жалобні дні висловлюємо їм глибоке співчуття, поділяємо біль і горе, щиро сумуємо в цю скорботну годину. Світлі спогади про цю доброзичливу людину назавжди залишаться у серцях всіх, хто знав, любив і поважав Миколу Васильовича, – йдеться у дописі.

Читайте також: Помер лікар-анестезіолог Коломийської дитячої лікарні Антон Яцик.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...