Мед Атлант

Суд оштрафував прикарпатку, яка палицею побила свою невістку

Богородчанський районний суд оштрафував прикарпатку, яка через конфлікт побила дружину свого сина.

У жовтні 2021 року між свекрухою і невісткою виник словесний конфлікт, тоді перша дерев`яною палицею вдарила кілька разів дружину свого сина.

Свою вину у суді жінка визнала повністю. Розповіла, протягом тривалого часу вона з потерпілою перебувають в неприязних відносинах через непорозуміння з приводу користування їхніми суміжними земельними ділянками, а також через те, що невістка не дозволяє проживати її внуками (дітям чоловіка від першого шлюбу) у їхньому будинку.

21 жовтня 2021 року обвинувачена збирала яблука біля свого будинку й про себе промовляла молитву. В цей час до неї підійшла невістка й почала на неї сваритися, ображати її, вказувала, що її на старість треба віддати до психіатричного закладу,- йдеться в документі.

Після сказаного жінка почала бити невістку палицею.

Богородчанський районний суд ухвалив визнати обвинуваченою винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.125 КК України та призначити покарання у виді штрафу у розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 510 грн,- йдеться у вироку.

Також жінку зобов’язали виплатити чотири тисячі гривень моральної шкоди.

Читайте також: Франківчанка через суд хотіла скасувати розлучення з колишнім чоловіком та його новий шлюб

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...