Мед Атлант

З Івано-Франківська на передову відправили автомобілі для ЗСУ. ФОТО

В Івано-Франківську працівники виконавчого комітету та комунальних підприємств придбали автомобілі для ЗСУ. Машини закупили з-за кордону.
Три авто вже на місці та готові до відправлення, а четверте – в дорозі.
«Дякуємо працівникам виконавчого комітету, завдяки яким вдалось купити автомобілі. Добре, що ми маємо можливість допомогти нашим військовим – територіальній обороні та іншим батальйонам, які сформовані з івано-франківців», – коментує Руслан Марцінків.
Він додав, що місто постійно направляє допомогу на фронт. Зокрема, йдеться про раніше закуплені автомобілі, турнікети, тепловізори та інші речі за кошт з благодійних внесків у Благодійний фонд «Моє місто Івано-Франківськ».
«Місто допомагає нашому батальйону дуже багато. Дякуємо міській владі й всім волонтерам міста. Дуже вам дякуємо усім. Зараз найбільша необхідність в транспорті. Для того, щоб перевезти, навіть не так особовий склад, як майно», – каже заступник командира Івано-Франківського батальйону територіальної оборони Володимир Зварич. Та найголовніше додає:  «Ми просунулись вже вперед. Скоро буде перемога наша!», – каже Володимир Зварич.
Заступник міського голови, директор Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайних ситуацій Руслан Гайда розповідає, що придбані автомобілі приїхали з Великобританії. В машин перевірили технічний стан, підготували їх.
«Авто їдуть до наших військових з Івано-Франківська. Це три батальйони, які виконують воєнні завдання на Сході України. Сподіваємось, що авто справно служитимуть нашим військовим», – каже Руслан Гайда.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...