Мед Атлант

У Івано-Франківську відбудеться унікальна вокальна докудрама «Ніколи знову»

Сьогодні мистецтво є ще однією зброєю у боротьбі за свободу. Воно допомагає пам’ятати історію, щоб будувати світле майбутнє. З цією метою в Івано-Франківську відбудеться вокальна докудрама з символічною назвою «Ніколи знову» режисера Олексія Лейбюка. Дана мистецька постановка підіймає тему варварських вчинків, котрі чинили московські загарбники на теренах західної України у XX ст. Це десятки мільйонів жертв, жорстокі катування та знущання над українцями, які не можна забувати. Сьогодні це зло повернулося і потрібно кричати про нього, засуджувати його.

Сюжет дійства побудований на піснях і розповідях очевидців тих подій. Глядачі матимуть змогу дізнатися більше про похмуру сторінку української історії та виступити суддями «Небесного трибуналу», покликаного покарати ворожого нападника.

Вокальна докудрама організовується за участі заслуженої артистки України Галини Баранкевич та співачки Ксенії Пранничук, які виконуватимуть старовинні українські і лемківські пісні. Писемні спогади читатимуть учениці Дитячої театральної майстерні.

Під час прем’єри відбудеться презентація нового творчого проєкту Галини Баранкевич під назвою «ЕТНОФОРМАЦІЯ» та відкриття нового творчого майданчика «Простір лабораторії» в Університеті Короля Данила.

Генеральні партнери: компанія blado developer та Університет Короля Данила.

Інформаційна підтримка: радіо «Західний полюс», канал «402».

 

Прем’єра докудрами запланована 26 червня о 19:00 в Університеті Короля Данила («Простір лабораторії»).

Купити квитки можна у касі кінотеатру «Люм’єр» (м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 3), 096 050 5051.

 

Усі кошти від реалізації квитків будуть передані на потреби ЗСУ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...