Мед Атлант

Фанати “Фенербахче” одягли на матч із “Динамо” в Лізі Європи маски з зображенням путіна

Прихильники турецького “Фенербахче” вирішили вдруге відзначитися ганебним вчинком у домашньому протистоянні з київським “Динамо” у єврокубковому поєдинку.

Фанати стамбульців масово одягли маски з зображенням російського диктатора володимира путіна. Зазначимо, цей інцидент трапився перед грою 1-го туру групової стадії Ліги Європи з “біло-синіми”, повідомляє ТСН.

Цікаво, що це не перша провокація з боку фанатів “Фенербахче”. Так, під час матчу-відповіді 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти “Динамо”, який відбувся 27-го липня та завершився перемогою “біло-синіх” із рахунком 2:1, турецькі болівальники почали скандувати ім’я російського президента путіна після того, як кияни відкрили рахунок. Як наслідок, подібні дії турків призвели до того, що післяматчеву пресконференцію ухвалив рішення проігнорувати головний тренер столичного колективу – Мірча Луческу.

Президент турецької команди Алі Коч відмовився вибачатись перед Україною за той інцидент. Тоді УЄФА оштрафував “Фенербахче” за цю поведінку їхніх фанатів на 50 тисяч євро. Також клуб покарали частковим закриттям трибун, але поки що умовно – з випробувальним терміном на два роки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...