Мед Атлант

СЕКРЕТ ЩАСЛИВОЇ УСМІШКИ

Без болю, страху та дискомфорту, натомість за лічені хвилини можна отримати навіть цифровий дизайн майбутньої усмішки. Стоматологія нині нагадує радше наукову фантастику, адже завдяки використанню сучасного обладнання та новітніх підходів у роботі дозволяє не просто якісно лікувати зуби, але й чітко прогнозувати увесь процес та уникати багатьох проблем у майбутньому. Проте головне тут – потрапити до справді хорошого фахівця. Якими технологічними новинками сьогодні користуються професійні стоматологи, у чому секрет успішного лікування та що допомогло створити DYNASTY Dental Clinic цілком виправданий імідж прогресивного медзакладу, розповідає головний лікар клініки Юрій Гундяк.

Як сьогодні виглядає візит до лікаря, якого колись боялись?

Стоматологія є однією із найбільш технологічно розвинених сфер. І наша клініка йде у ногу з часом. У процесі лікування ми задіюємо максимальну кількість цифрових технологій. Тож усі майбутні маніпуляції та реставрації можна спрогнозувати до найменших деталей, а сам план лікування прорахувати із точністю у 90 %, що дуже важливо для пацієнта. Він одразу може зорієнтуватися, яким чином все відбуватиметься, скільки часу триватиме та якою буде вартість – усе прозоро та без будь-яких підводних каменів. Сучасні інструменти дозволяють не лише чітко спланувати увесь комплекс робіт цілої команди різнопрофільних спеціалістів, але й тут же, на місці, продемонструвати людині, як виглядатиме її усмішка в майбутньому, після завершення лікування.

То у чому ж полягає інноваційність процесів лікування?

Усі маніпуляції, які здійснюються в порожнині рота пацієнта, відбуваються під оптичним збільшенням. Наші спеціалісти працюють з операційним мікроскопом, починаючи від звичайної гігієни і закінчуючи встановленням ультратонких керамічних вінірів. Цей метод дозволяє нам спилювати менше тканин зуба та краще бачити й діагностувати усі проблеми – чи то звичайний карієс, чи початок якогось важчого захворювання. А завдяки наявності  інтраоральних сканерів ми можемо одразу показати пацієнту стан його зубів, стан оклюзії. Усе це візуалізується у 3D-форматі, тож людині не треба чекати на результати додаткової діагностики – вона отримує їх тут же.

Не менш важливими у процесі лікування є і матеріали…

Більш ніж 7 років тому ми відмовилися від матеріалів, у яких ми не впевнені, і цілком виключили з наших послуг альтернативну продукцію, яка не дає позитивних результатів або не має високих показників зносостійкості чи естетики. Своїм клієнтам ми пропонуємо лише найкращі, які сьогодні є на ринку стоматології. Ми давно не працюємо з матеріалами, які можуть змусити людину постійно лікуватися. Навпаки, ми прихильники того, щоб у подальшому наші пацієнти приходили до нас лише на контрольні огляди чи мінімальні корекції, але аж ніяк не на комплексні  перебудови знову. У цьому ще одна перевага нашої клініки.

Та головне в успішній роботі – це  команда. Хто працює над створенням щасливих усмішок ваших пацієнтів?

Головна особливість нашої клініки – це командний підхід.  У нас працюють лише вузькопрофільні спеціалісти, тобто немає лікарів, які водночас роблять усе. Якщо мова йде про лікування кореневих каналів, то лікар займається професійно лише ними.  Якщо це реставрація, то фахівець працює лише у цій сфері. Відповідно свою роботу наші спеціалісти виконують надзвичайно якісно.

 

Чому це настільки важливо?

Неможливо досконало  вивчити і знати одразу все. Життя не вистачить, щоб опанувати тонкощі кожного напряму стоматології. А в нас спеціаліст виконує одну і ту ж маніпуляцію щодня. Відповідно він фокусується максимально деталізовано, максимально точно на усіх нюансах виконання цієї роботи.  У нашій команді працюють 10 лікарів – як місцеві, з Яремче, так і ті, котрі приїжджають до нас із Долини, Львова, Тернополя та Харкова. Це і ортодонти, і хірурги. Ексклюзивність нашої клініки в тому, що ми зібрали команду топових спеціалістів, яка максимально зацікавлена в кінцевому результаті. Це люди, які мають надійну репутацію та відоме ім’я у стоматологічних  колах. Тому наші пацієнти отримують максимум.

А з якими проблемами найчастіше пацієнти до вас звертаються?

За рівнем складності пацієнти бувають надзвичайно різні. Але знову ж таки, повертаючись до філософії нашої клініки, завдяки командному підходу навіть найскладніші випадки можна з легкістю вилікувати. Тому що поруч є надійні люди, які завжди допоможуть спланувати та виконати будь-який проєкт. Обмежень немає – від лікування найменшого карієсу до комплексних перевтілень, коли усмішка пацієнта змінюється  кардинально і відповідно людина почуває себе значно впевненіше. Ми не підлаштовуємо наші вініри під усмішку, що вже існує, а стараємося максимально комплексно підійти до ситуації. Ми аналізуємо, як рухається щелепа клієнта, як він усміхається, як працюють його м’язи, як усе це виглядає з точки зору естетики. Таким чином успіх досягається не лише у функціональній  роботі, коли пацієнту комфортно пережовувати їжу, але щодо зовнішніх параметрів. Команда тут вирішує все.

Клієнти здебільшого місцеві чи все-таки приїжджі?

Зізнаюся, я ніколи не вірив у стоматологічний туризм і в те, що він тут може працювати. Але це факт. Уже понад 5 років ми успішно працюємо з пацієнтами,  які приїжджають до нас з різних куточків України. У середньому 60 – 70 % – іногородні, які звертаються до нас за рекомендаціями інших лікарів.

 

Рекомендація від колег – це неабияке визнання…

Так. Ми часто проводимо стоматологічні курси. До нас приїжджають лікарі з усієї країни, а до повномасштабної війни були і спеціалісти з-за кордону. Наша команда досить відома серед лікарів-стоматологів, і направлення до нас здебільшого роблять саме колеги. Або ж і самі стають нашими пацієнтами. З одного боку, це надзвичайно приємно, а з іншого – велика відповідальність. Бо, як правило, це дуже складні випадки. Але ми завжди тримаємо марку.

DYNASTY Dental Clinic – це сучасний центр стоматологічних послуг у самісінькому центрі міста Яремче. Чекаємо вас за адресою:  вул. Руднєва, 13.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...