Мед Атлант

Через ранкову атаку дронами в Києві загинули чотири людини, серед них – вагітна

Рятувальники дістають тіло четвертого загиблого з-під завалів будинку у Шевченківському районі Києва, зруйнованого внаслідок атаки російських дронів 17 жовтня. Остаточна кількість тих, які залишаються під завалами, невідома.

Про це в ефірі загальнонаціонального теламарафону повідомила речниця ДСНС Світлана Водолага.

“Рятувальники дістають четвертого загиблого. На жаль, ми ще остаточно не знаємо, скільки людей може перебувати рід завалами. Інформація постійно перевіряється. Правоохоронці опитують свідків. На жаль, знайшли тіла молодої пари чоловік та жінка. Жінка була вагітна на 6 місяці. Лікарі навіть були готові врятувати дитинку, якби вона була жива. Але на жаль, дитина була мертва. То ж якщо так казати, то ми мамо ще одне життя, яке не з’явилося на світ”, — розповіла Водолага.

Раніше речниця ДСНС повідомила, що під час повітряної тривоги рятувальники змушені були припинити роботи.

“Хоча ми знаємо, що під завалами мінімум три людини. Тіло однієї людини ми вже візуально знайшли, але ще нам росіяни не дають можливість дістати тіло. І ще маємо інформацію про те, що під завалами одна людина”, — сказала Світлана Водолага.

В ефірі загальнонаціонального марафону голова ДСНС Сергій Крук повідомив, що на місці працює понад 100 рятувальників та 20 одиниць техніки. За його словами, двоє рятувальників були травмовані і нині госпіталізовані.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...