Мед Атлант

Будемо з хлібом

Улюблений ще із дитинства запах та смак свіжоспеченого хліба… А кожний кондитерський виріб, наче витвір мистецтва, дбайливо створений руками пекарів. Брошнівська хлібопекарня уже понад два десятиліття тішить своїх споживачів якісною та неймовірно смачною продукцією. У чому секрет – говоримо із власниками виробництва Романом та Петром МЕЛЬНИКАМИ.

Більш як 20 років на ринку – суттєвий термін: з чого починали і чим живе пекарня сьогодні?

ТОВ “Прикарпат-еко-продукт” (добре відоме як Брошнівська хлібопекарня) – це розвинене виробництво, оснащене новим та сучасним німецьким технологічним обладанням, засноване у селищі Брошнів-Осадаю У далекому 1998-му ми взялися за випікання хліба в одному з місцевих приміщень депо.Сьогодні пекарня розташована неподалік тих самих приміщень,але вже в зовсім інших масштабах. Наша діяльність спрямована на випуск та реалізацію натуральної, високоякісної і конкурентноспроможної хлібобулочної продукції та кондитерських виробів.

Що пропонуєте споживачам/покупцям?

Асортимент надзвичайно широкий. До прикладу, 28 видів хліба, серед яких кожен може обрати свій улюблений – житній, пшеничний, формовий, подовий. Також є лінійка “вишуканих хлібів”: фруктовий з чорносливом та курагою, бородінський з насінням соняшника, з арахісом та родзинками, з коріандром. Запашна булочна продукція налічує близько 80 видів. Це різної форми випічка, яку так сильно люблять як дорослі, так і діти. Не меншим є вибір яскравих кондитерських виробів: пампушки з різноманітними начинками, які розлітаються з прилавків “на ура”, а ще круасани та слойки, перекладинці, сирники, торти, печиво, кекси, тістечка, корзинки, еклери і мафіни.

Кого забезпечуєте продукцією? Яка георгафія та її реалізації?

Ще кілька років тому брошнівський хліб  продавався лише у Рожнятівському, Калуському та Долинському районах. А сьогодні ми реалізовуємо продукцію через власну торгівельну мережу в Івано-Франківській та Львівській областях. На ринку позиціонуємо себе під ТМ “БХП” та слоганом “Будемо з хлібом”. Всі крамниці та упакування продукції оформлені у фірмовому стилі. Також співпрацюємо з іншими мережами магазинів, кафе, ресторанами, лікарнями, санаторіями, школами та садочками. Робимо все необхідне, щоб організувати щоденну роботу виробництва для безперервного забезпечення населення свіжоспеченою хлібобулочною продукцією.

У чому ваш секрет смачного хліба?

Ми випікаємо натуральну продукцію високої якості без генетично модифікованих продуктів, тому наш хліб не містить жодних харчових додатків. Закваски для пекарні свого часу було розроблено в Австрії. А для власного розвитку та удосконалення технологічних процесів виробництва щорічно відвідуємо спеціалізовані виставки хлібопекарської промисловості, які відбуваються як в Україні, так і в Європі. Наша продукція відповідає усім державним стандартам та технічним умовам. Пекарня навіть має власну атестовану лабораторію для різноманітних досліджень. У чому секрет? Упродовж усього часу виробництва ми не зраджуємо традиційним рецептам випікання, використовуючи при цьому натуральну сировину.

 

На початку повномасштабної війний багато підприємств дещо перепрофілювалися під допомогу армії – як це було у вас?

Ми співпрацюємо із Товариством Червоного Хреста України, ведемо активну волонтерську діяльність.Ще з 2014 року підтримували воїнів АТО та їхні сім’ї. Не припиняємо допомагати українським захисникам і сьогодні. Тому добре усвідомлюємо,наскільки це важливо. Ми відправили на потреби ЗСУ укомплектовані автомобілі з автопарку підприємства, завантажені необхідними речами та харчами для солдат на передовій. А також – вантажівку для потреб жителів із зон бойових дій. Щодня передаємо воїнам сотні кілограмів печива і буханок хліба. Ми – надійний тил, що завжди готовий швидко реагувати.

Чи плануються невдовзі якісь зміни, запуск нової продукції?

Ми не любимо стояти на місці, тому часто розширюємо асортимент як хлібобулочної продукції, так і кондитерських виробів, щоб йти в ногу з потребами ринку. Нещодавно запустили нові обладнані лінії з виробництва лаваша, круасанів, булочних виробів і глазуровану лінію для кондитерських виробів. Додатково ще буде створено 20 робочих місць. Ми завжди вдосконалюємось,шукаємо нових можливостей для розширення обсягів виробництва і випуску нової продукції.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...