Мед Атлант

Різновиди та вимоги до тканин для виготовлення спецодягу

Деякі з українських міст, які знаходяться на території східної та центральної України, представляють собою величезні промислові центри. Тут розташовані заводи, фабрики, а також підприємства, які виготовляють хімічну, металургійну, харчову продукцію. Всі працівники таких підприємств не можуть носити звичайний одяг, бо він не має захисних властивостей.

Різновиди тканин для виготовлення спецодягу

Для виготовлення робочого одягу використовують спеціальні тканини від компанії STG. Технологія виробництва, а також вимоги до них, суттєво відрізняються, в залежності від сфери використання.

Класифікація матеріалів для спецодягу:

  • Саржа. Це тканина, виготовлена на основі натуральних волокон та призначена для високих і низьких температур. Широко використовується серед електриків, які працюють на виробництві, адже тканина не електризується та дозволяє шкірі дихати, навіть у не надто комфортних умовах.
  • Молескін – це спеціальне полотно, яке має захисні властивості та виконує роль своєрідного фільтра. Воно не пропускає навіть дуже маленькі частинки пилу, тому його використовують у коксохімічній та металургійний промисловості.
  • Сукно. Матеріал створений для захисту людини від високої температури та крапель розплавленого металу. Саме тому матеріал широко використовується у металургії та інших сферах важкої промисловості.
  • Брезент. Через його здатність не пропускати вологу та високі температури, використовують у хімічній промисловості, для захисту шкіру від агресивних речовин.

Переваги співпраці з компанією STG


Широкий асортимент сучасного текстилю для виготовлення спеціального одягу для промисловості, пропонує компанія STG. Компанія спеціалізується на закупівлі інноваційних тканин для виготовлення спецодягу відомих брендів, які знаходяться у Пакистані та Норвегії. Компанія існує більше 15 років, та за цей час встигла налагодити гарні стосунки з відомими підприємствами, які працюють у сфері металургії та важкої промисловості. Серед клієнтів компанії STG – arcelor mittal, МетІнвест, Укрзалізниця.

Всі тканини для виготовлення спецодягу, які пропонує компанія, мають сертифікати якості та випробовуються у спеціальних лабораторіях. Це необхідно для того, щоб створити одяг, який буде захищати від шкідливих факторів промисловості та забезпечувати збереження здоров’я працівників, що задіяні у важких виробничих умовах. Компанія STG налагодила величезну кількість логістичних хабів, які знаходяться в європейських країнах, щоб завозити найсучасніші, високотехнологічні тканини, які створені для захисту працівників з небезпечними та шкідливими умовами праці.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...