Мед Атлант

У Ворохті на благодійному ярмарку для ЗСУ зібрали понад 30 тисяч гривень

Ворохтянська Молодіжна рада спільно з громадською організацією «Точка Доступу» та «Спідьно HUB» організували у селищі Ворохта 18 грудня благодійний ярмарок «Заряди ТРО» ціль якого був збір коштів в сумі 50 000 гривень для життєво необхідної для наших захисників електростанції.

Спільними зусиллями нам вдалось зібрати 31 345 гривень.

Це нажаль не вся запланована сума, але це гарний результат! Ми безмежно вдячні всім хто відвідав наш ярмарок! Дякуємо всім хто долучився та допоміг організувати! Велике дякую пані Наталія Кульчицька , яка завжди радо допомагає нам даруючи свої смаколики.

Велике дякую Св. Миколаю та його помічникам (Ворохтянський дитячий простір) під керівництвом Зінченко Вікторії та Діана Риженко (молодіжна організація СТАН), які створили справжню казку та зустрічали в казковій домівці. Дякуємо Центр культури, дозвілля, молоді та спорту Ворохти за надані костюми, апаратуру та декорації. Велика подяка селищному голові Ворохти Олег Дзем’юк за те, що вкотре відгукнувся, та приготував для гостей ярмарку на вогні смачну картоплю, – повідомляють на сторінці молодіжної ради.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...