Мед Атлант

Обласна рада прийняла бюджет Прикарпаття на 2023 рік

Обласна рада затвердила головний фінансовий документ на наступний рік.

Зауважувалося, що доходи обласного бюджету на наступний рік визначені у сумі 2,37 мільярда гривень. В тому числі доходи загального фонду складають 1,85 мільярда гривень, доходи спеціального фонду – 521 мільйон гривень.

Резервний фонд обласного бюджету визначено в розмірі 20 мільйонів гривень. Розмір мінімальної заробітної плати з 1 січня 2023 року складе 6700 гривень, посадовий оклад працівника І тарифного розряду Єдиної тарифної сітки – 2893 гривень, прожитковий мінімум на одну особу в місяць – 2589 гривень.

Як відзначили в департаменті фінансів обласної державної адміністрації, при розподілі видатків між бюджетними програмами та розпорядниками коштів обласного бюджету враховано в першу чергу необхідність забезпечення в повному обсязі бюджетними призначеннями на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ, що фінансуються з обласного бюджету, та оплату спожитих теплоенергоносіїв та комунальних послуг, а також обґрунтування розпорядників коштів обласного бюджету до бюджетних показників.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...