Мед Атлант

На свята на Франківщині не скасовуватимуть комендантську годину

Наближаються традиційні новорічні та різдвяні свята. Поліцейські Івано-Франківщини продовжують нести службу у посиленому режимі та закликають прикарпатців не порушувати вимог, встановлених правовим режимом воєнного стану, який діє в Україні.

Зокрема, йдеться про дотримання правил комендантської години, сигналів повітряної тривоги тощо. Водночас поліцейські готові забезпечити правопорядок у місцях проведення богослужінь.

Для того, щоб жителі та гості міста, відчували себе в безпеці, а святкування відбулись спокійно, поліція Івано-Франківщини вживає всі необхідні заходи безпеки.

Починаючи з 24 грудня правоохоронці посилено забезпечуватимуть охорону публічного порядку поблизу культових споруд на території області, здійснюватимуть патрулювання вулиць, населених пунктів та автошляхів, аби не допустити правопорушень та оперативно реагувати на будь-які протиправні дії.

Нагадуємо прикарпатцям про те, що в області діє комендантська година. На свята її не скасовують. Тож перебувати на вулицях і в громадських місцях з 23 до 5 години заборонено.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...