Мед Атлант

На Прикарпатті правоохоронці посилено забезпечуватимуть безпеку під час відзначення Різдвяних свят

Упродовж святкових днів поліцейські Івано-Франківщини продовжують працювати у посиленому режимі.

На Різдво правоохоронці нестимуть службу безпосередньо біля храмів, де проходитимуть святкові богослужіння. Також патрулюватимуть й на вулицях населених пунктів області та контролюватимуть дотримання усіх вимог воєнного стану, зокрема дотримання комендантської години, а також заборони продажу та використання піротехнічних засобів.
Для своєчасного реагування на можливі ускладнення оперативної обстановки, створені додаткові слідчо-оперативні групи. У підвищеній готовності перебуватимуть співробітники вибухотехнічної служби для негайного реагування на випадки виявлення чи застосування вибухових пристроїв.
Нагадаємо, в приміщенні обласної поліції в цілодобовому режимі працює Ситуаційний центр для моніторингу оперативної обстановки на території області, якісного та оперативного реагування в разі виникнення позаштатних ситуацій.
Поліцейські 24/7 пильнуватимуть ситуацію у кожному куточку області та оперативно реагуватимуть на всі виклики та повідомлення. Допомагатимуть їм військовослужбовці Нацгвардії.
Пам’ятайте про комендантської години, яка діє на території області з 00:00 і до 5:00 ранку. Завчасно розплануйте все так, аби не знаходитися в цей час на вулиці. А якщо вам потрібна буде допомога — звертайтеся до наших поліцейських на вулицях та відділках поліції, або за номером телефону 102.
Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, важливо бути у безпечному місці. У випадку відключень подачі електроенергії правоохоронці повідомлятимуть про повітряну тривогу через гучномовці – прохання не ігнорувати сигнали оповіщення!
Правоохоронці нагадують, що продаж та використання піротехнічних засобів заборонено – порушників притягуватимуть до адміністративної та кримінальної відповідальності.
Поліцейські закликають прикарпатців, а також гостей нашого міста не порушувати публічний порядок під час святкувань, дотримуватися вимог воєнного стану та бути толерантними. Не зловживайте спиртним і поводьтесь відповідально. В жодному разі не сідайте за кермо у нетверезому стані.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...