Мед Атлант

В Івано-Франківську провели турнір з легкої атлетики серед юнаків і дівчат. ВІДЕО

В Івано-Франківську провели легкоатлетичні змагання серед юнаків та дівчат GRC Athletics Open Cup. Участь у турнірі взяли приблизно 300 спортсменів із шести областей України.

Старти відбувалися в манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання. На дистанції від 150 до 1 000 метрів змагалися діти віком від 8 до 15 років. Також спортсмени брали участь в естафетах, йдеться в сюжеті Суспільного.

“На турнірі є учасники з Волинської, Львівської, Чернівецької, Донецької, Івано-Франківської і Тернопільської областей. Ми організовуємо змагання, щоб піднімати масовий спорт, для здоров’я дітей, для нових емоцій і відкриття нових талантів”, — розповідає суддя змагань Оксана Юрчук.

Тренер однієї зі львівських спортивних шкіл Ростислав Галамай каже, що приїхав на турнір із п’ятьма своїми вихованцями різного віку.

“Ми готувалися до зимового сезону з вересня. Дізналися про цей старт, зраділи, бо стартів не дуже багато зараз, особливо для дітей такого маленького віку”, — розповідає тренер.

Змагалися між собою і дорослі — естафети разом із дітьми бігли їхні батьки. Олег Сеник долав дистанцію разом зі своєю донькою Мартою.

“Класно, коли просто біжиш. Не для того, щоб когось вразити, щоб показати батькам, що ти якось дуже швидко вмієш бігати, а коли біжиш на бажання, коли тобі це подобається і ти цим захоплюєшся”, — ділиться Марта Сеник.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...