Мед Атлант

Юний франківець на свій день народження зібрав понад 13 000 грн для ЗСУ

Наймолодший волонтер Максим Косик відсвяткував 8-річчя, а на наступний день зібрані кошти віддав до ГО “Громадська ініціатива Галичини”.

Попри свій юний вік, хлопчик вже більше двох років волонтерить: регулярно у нашому благодійному проєкті для Онкогематологічне відділення ІФ ОДКЛ На_шапку, а також з власної ініціативи для допомоги ЗСУ.

На свій день народження Максим мав мету зібрати 10 000 грн для ЗСУ. Йому вдалося зібрати 13 700 грн. І разом з мамою принесли ці гроші, щоб долучити до збору на дрони Mavic. Це вже не перший донат від Максима.

Вітаємо тебе, друже!
Дякуємо, що ти ростеш таким щирим і переконаним патріотом нашої України, що так вболіваєш за Перемогу і допомагаєш наближати її з усіх сил!
Ти – гідний приклад не лише для однолітків, але й багатьох дорослих. Нам дуже шкода, що в такому юному віці ти збираєш гроші не на цікаві іграшки чи ґаджети для ігор та розваг, а на ґаджети для ЗСУ. Але ми дуже раді, що в нашої країни підростає таке майбутнє покоління! “Все буде Україна” – точно так, як на твоїй святковій футболці!, – йдеться у повідомленні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...