Мед Атлант

10 років не живемо разом: Оксана Білозір прокоментувала розлучення з чоловіком

Співачка Оксана Білозір прокоментувала розлучення з чоловіком Романом Недзельським, з яким прожила у шлюбі майже 33 роки. За її словами, це рішення було виважене та очікуване, а пара не живе разом вже близько 10 років.

Артистка в коментарі OBOZREVATEL стосовно інформації про розлучення запевнила, що вони з чоловіком все обговорили завчасно і їм вдалося залишитися в дружніх стосунках. А слова її колишнього були вирвані з контексту ведучим, який брав у нього коментар.

“Почнімо з того, що тут ніякої сенсації немає. Сенсації вигадують люди, які мали би взяти зброю в руки і йти воювати, як воює Роман. Тому що вся сенсація полягає в тому, що ми вже більше 10 років не живемо разом. Я живу в орендованому будинку, щоправда, всі ці роки я жила разом з його мамою і з нашим сином, а він живе у нашому спільному будинку на Дніпрі”, – розповіла Оксана Білозір.

Білозір додала, що подала на розлучення, адже, на її думку, вже настав час поставити крапку. Співачка також розповіла, що вони з колишнім чоловіком після розриву стосунків залишилися друзями.

“Роман для мене прекрасний і надійний друг. Ми спілкуємося, діти його люблять, внуки його люблять. Те, що ми закінчили свої стосунки, – це наше приватне і наше особисте. Робити на цьому якийсь піар мені смішно і дивно”, – додала артистка.

Оксана Білозір також додала, що, безумовно, пишається Романом. За її словами, він не чекав, коли почнеться війна, а ще в січні 2022 року сам пішов служити.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...