Мед Атлант

Франківські фермери отримали понад 500 тисяч допомоги

Департамент комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради продовжує фінансування Програми розвитку сільського господарства міської територіальної громади .
 Відбулось 3 засідання комісії, де затвердили перелік учасників, яким надана фінансова підтримка в рамках Програми – повідомляє директор департаменту комунальних ресурсів міської ради Миколи Вітенка.
Вже профінансовано понад 500 тисяч гривен. І ще 87 звернень на суму в 500 тисяч гривень перебувають в роботі.
 “Перше засідання комісії, яке відбулось на початку червня, погодило профінансувати 114 тисяч гривень. А за результатами другого засідання комісії з використання коштів – 69 учасникам Програми профінансовано 395 тисяч гривень за утримання свиней на відгодівлі, бджолосімей, корів, коней та овець. Цю фінансову допомогу уже отримали господарства Івано-Франківської громади. Тож закликаю активніше брати участь у Програмі розвитку сільського господарства і скористатися підтримкою від Івано-Франківської міської ради. Ми приймаємо заявки до жовтня 2023 року”, – йдеться у дописі.
 3 липня 2023 року відбулося засідання третьої комісії з використання коштів. Тут на розгляд щодо фінансової підтримки поступило 87 звернень, на загальну суму 501 тисяча гривень.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...